За нас

В началото на 2006 година създадохме нашата фирма, изпълнени с желанието да обединим  опита, който носим със своите представи. В работата и от нуждите на нашите клиенти постоянно се раждат нови идеи и ние сме щастливи да отговорим на всяка ваша потребност. Така с течение на времето се гради и нашият образ и стил на работа.

Научили сме се, че всеки имот носи своя история и всеки клиент създава история в своя имот. Някъде се срещат хора, създават се семейства, раждат се деца. Другаде се появяват идеи и се развива бизнес… Историите са различни. Едно ги обединява – има история. Историята на нашия град… или село.  Това изисква внимание и индивидуален подход към хората, с които работим.

Освен нашите клиенти за нас са важни и колегите от конкурентните агенции, с които неминуемо се срещаме в работното си ежедневие. Стремим се да поддържаме отношения, базирани на висок професионализъм и колегиалност. Смятаме, че всички ние, които професионално се занимаваме с недвижими имоти носим отговорността за облика на нашата професия. Искаме заедно да градим единен, сигурен, добре структуриран и с ясни отношения пазар на недвижими имоти. Твърдо вярваме, че това е пътят както към удовлетворението и сигурността на клиента, така и към нашата собствена удовлетвореност от добре свършената работа.

Това, с което се занимаваме:

  • посредническа и консултантска дейност при покупко-продажба и наем на недвижими имоти;
  • проверка и пълно обследване на историята на недвижимия имот;
  • юридически консултации, съдействие при вадене на документи, изготвяне на предварителни и окончателни договори, договори за наем и др.;
  • консултации и съдействие за кредитиране;
  • управление на недвижими имоти;
  • проучване и анализ на пазара на недвижими имоти;
  • изготвяне на инвестиционни проекти;
  • строителство и др.;

Повече от 10 години работим и се чустваме полезни с това, което правим. Благодарим на тези, които ни се довериха през годините и добре дошли на всички  нови клиенти!

Екипът на Сървисиз Груп